Η Εταιρία

Η πρώτη μεταφραστική εταιρία ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ ιδρύθηκε το 1975. Είναι από τις πρωτοπόρες οικογενειακές εταιρίες στον κλάδο, συνεχώς εξελισσόμενη ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής όπως και των πελατών.

Η μεταφραστική υπηρεσία ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ όντας στην πρωτοπορία ξεχωρίζει ακόμη μια φορά καθώς είναι πιστοποιημένη από τον μεγαλύτερο οργανισμό την BUREAU VERITAS κατά ISO 9001:2015 και ΕΝ ISO 15038:2006 για την ποιότητα των υπηρεσιών. Επίσης, είναι μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Μεταφραστών από το 2010.
Έχοντας δημιουργήσει έναν τεράστιο αριθμό συνεργατών τα τελευταία 43 χρόνια στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, παρέχουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας, άμεσα και έγκυρα, κρατώντας τις τιμές σε άκρως ανταγωνιστικά για την εποχή μας επίπεδα, αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων ετών. Επίσης, παρέχουμε επιμέλεια κειμένων και απομαγνητοφωνήσεις πρακτικών κάθε είδους.

Για πληροφορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας

Image

Η ιστορία

Η Μεταφραστική εταιρεία ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ ιδρύθηκε από τον Μιχάλη Τσερτσίδη, κάτοχο του Μεταφραστικού Διπλώματος της Αγγλικής γλώσσας από το Greek Institute of London, Διπλωματούχο Διερμηνέα Σουηδικής από το Υπουργείο Εμπορίου της Σουηδίας, Επίσημο Μεταφραστή του Ελληνικού Υπουργείου των Εξωτερικών, Πτυχιούχο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ουψάλα Σουηδίας, και Διπλωματούχο Καθηγητή Διερμηνείας από τις σχολές WIK και Katrineberg Σουηδίας.

Ο Ελευθέριος Τσερτσίδης συνεχίζει πλέον την λειτουργία του μεταφραστικού γραφείου ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Μ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ 

Γενικός Διευθυντής,

Υπεύθυνος Συντονισμού και Ποιοτικού Ελέγχου

Bachelor's Degree with Honours in Business and Management ( London Metropoilitan University ) ,

Dipl. Translator ( Greek Institute of London )

Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών ΠΕΜ

Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεταφραστών FIT

Η προσέγγιση μας

Να βλέπουμε τις ανάγκες
των πελατών μας.

Η εταιρία ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ έχοντας υψηλό το αίσθημα της διαφάνειας και εταιρικής υπευθυνότητας, κάνει γνωστό στον πελάτη το κόστος εκ των προτέρων για κάθε συνδυασμό και είδος υπηρεσίας ώστε να γνωρίζει, χωρίς να βρεθεί προ  εκπλήξεως στο τέλος. Η χρέωση στην εταιρία μας γίνεται ανά μεταφρασμένη λέξη κρατώντας τις τιμές χαμηλά και την ποιότητα στο υψηλότερο επίπεδο.

Όλοι μας οι συνεργάτες υπογράφουν σύμβαση εμπιστευτικότητας ώστε οι πελάτες να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά για το έγγραφο που μας δίνουν. Η εταιρία ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ είναι πιστοποιημένη από τον μεγαλύτερο οργανισμό την BUREAU VERITAS κατά ISO 9001:2015 και ΕΝ ISO 15038:2006 για την ποιότητα των υπηρεσιών. Επίσης, είναι μέλος της Πανελληνίας Ενωσης Μεταφραστών από το 2010.

Έχουμε συσσωρεύσει μια τεράστια και μακρόχρονη εμπειρία από την μακρόχρονη επαγγελματική μας παρουσία στο πεδίο της "ελληνοποίησης" των μεταφράσεων. Έχουμε μεταφράσει υλικά τόσο ποικίλα που περιλαμβάνουν από βίντεο-παιχνίδια μέχρι έργα πολλών χιλιάδων λέξεων για γίγαντες σαν την IBM και την EUROBANK που παρουσιάζουν προκλήσεις υπέρβασης τεράστιων δυσκολιών.

Στοιχεία επικοινωνίας